Special AFTELLEN uitgereikt aan initiatiefnemers

SLIEDRECHT – De redactie van Schakend Sliedrecht, het clubbladorgaan van Schaakvereniging Sliedrecht, heeft een special uitgebracht, volledig gewijd aan de succesvolle rubriek AFTELLEN. Ruim 10 weken voorafgaand aan de grote Schaakmanifestatie van 13 november jongstleden ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Schaakvereniging Sliedrecht, maakten Teun Koorevaar en Henk Prins elke week een aflevering van de rubriek AFTELLEN op de druk bezochte site www.schaaksite.nl. In elke aflevering werd vooruitgekeken naar één van de evenementen van de Schaakmanifestatie.

Zo kregen onder andere de Hagedoorn-oploswedstrijd, de simultaanspelers Jan Timman en Zhaoqin Peng en De Leeuw de nodige aandacht. natuurlijk werd er ook vooruitgeblikt op het jubileumboek ‘De Kronieken van Schaakvereniging Sliedrecht; 1935-2010’. (Zie www.schakendsliedrecht.nl)

Ook was er aan elke rubriek een prijsvraag verbonden. gezien het aantal deelnemers werd ook dat onderdeel een groot succes.

De rubriek werd een enorm succes en om de rubriek levend te houden besloot redacteur Jerry van Rekom alle afleveringen te bundelen en in clubbladvorm uit te brengen. Afgelopen donderdag 17 maart werden de eerste exemplaren uitgereikt aan de initiatiefnemers van de rubriek, Teun Koorevaar en Henk Prins.

(Van links naar echts: Henk Prins, Jerry van Rekom en Teun Koorevaar)

De special is in beperkte uitgave gedrukt, maar de PDF-versie is te downloaden via de Schaaksite (let op, het bestand is circa 4,5 Mb groot).

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.