A1 speelt gelijk tegen Paul Keres

De resultaten in vogelvlucht: Matthew Tan scoorde een bliksemoverwinning op Xander Wemmers. Jelmer Sminia en Lody Kuling wisten eveneens een vol punt te scoren. Er waren remises voor Kevin Tan, Dennis Brouwer, Bram ter Schegget en Paul-Peter Theulings. Helaas konden Sander Los, Tobias Kabos en Sybolt Strating het niet bolwerken waardoor de eindstand precies op 5-5 kwam. A1 staat nu knap derde, maar de laatste minieme promotiekansen zijn eigenlijk wel verdwenen.

A2 duidelijk te sterk voor Utrecht 3

Een geheel compleet A2 was op papier duidelijk sterker dan Utrecht 3. De gastheren stonden laatste en hadden de punten dus broodnodig. Helaas voor hen zat dat er nooit echt in en uiteindelijk kwamen ze met een 5-3 nederlaag zelfs nog vrij goed weg.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.