Arnhem een halve brug te ver voor Messemaker's Vlaggenschip

Het leek er na 3 uur spelen op dat er nu eindelijk 2 matchpunten naar Gouda gingen, de tegenpartij had er ook een hard hoofd in, maar soms zit het mee en bij Messemaker zit het dit seizoen tegen. De tegenstander van Eduard had zijn middag niet en kwam door een gekke fout een toren achter, gaf gelijk op. Bernhard, met een zwindel, zette fidemeester Peter Boel op het verkeerde been en haalde het 2e punt binnen. Broer Reint kwam niet verder dan remise, evenals Erich. De in topvorm verkerende Arjan (hij loopt vandaag de marathon van Rotterdam) haalde het volgende punt binnen en al 6 punten in totaal voor het team Chapeau. Ed gaat wat minder als vorige jaren, haalde de tijdcontrole wel maar verloor een paar pionnen en kon de strijd staken. Met de verliespartij van Peter erbij was de tussenstand 4 – 3, met een halfje van Ben leek dat goed te komen, maar voor de uit vorm zijnde Ben was dit een brug te ver. Lees meer….

Arjan van der Leij met wit topscore van het team met 6 uit 8!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.