De Match der Matches…`n middagje CE!

Het ging de laatste weken al nergens anders meer over, waar je ook kwam (ik durfde de TV zelfs niet meer aan te zetten)…dè wedstrijd van het seizoen…in klasse 2C van de landelijke schaakcompetitie, stond voor zaterdag 9 april het veelbesproken treffen tussen het ambitieuze Charlois Europoort en de even ambitieuze Kennemer/Combinatie in extra vette letters hoog genoteerd in de agenda van vele schaakliefhebbers. In aanzienlijke getale drongen de kibitzers de “Groene Passage” binnen. In de schaduw van het hoofdduel speelden CE2 en CE3 hun partijen tegen respectievelijk Dordrecht 1 en RSR Ivoren Toren 2. Ondergetekende kwam met beide dochters eens `n middagje CE doen. Het duurde niet lang of de schaakgoeroe van Rotterdam e.o. en tevens teamleider Michel de Wit beende op mij af, en viel zoals we hem kennen, meteen met de deur in huis…”zou jij `n verslag willen schrijven?” En nog even later stond ik met 4 A-viertjes en `n pen in mijn hand…even snel naar de buurtsuper en `n fatsoenlijk schrijfblok geregeld en als `n speer terug.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.