Zwaarbevochten gelijkspel DSC1 tegen De Pion 1

Met 4-4 mocht DSC1 de handen dichtknijpen. Waar in andere wedstrijden het geluk de andere kant op viel, kwam vandaag alles goed. Door het gebrek aan schaaktechnisch inzicht van de teamcaptain en tevens gezien zijn voorkeur voor lekker weer en bier moet de lezer het helaas met een kort verslag doen. Grote kans dat er van het volgende verslag weinig klopt.. 🙂

Als eerste was Sebastiaan Smits klaar op bord 3. Wit rokeerde lang en juist daar stonden al zwarts stukken op gericht. Ik had vertrouwen in de zwarte stelling. Inderdaad was dat winnend maar ik weet niet hoe.

Iets later werd de stand weer in evenwicht gebracht door een nederlaag van Bram van der Velden op bord 7. Een gala had zijn sporen nagelaten. Bram won een pion (wel tegen een sterk loperpaar), maar hoewel ik ernaast zat heb ik geen flauw idee wat er gebeurde; toen hij opgaf stond hij in ieder geval een stuk achter Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.