Schaaklessen in politiebureau te Best

Afgelopen woensdagavond, 13 april 2011, is er een start gemaakt met schaaklessen voor beginners voor volwassenen voor politiepersoneel en aanhang van de afdeling Best Oirschot Son te Best. Deze afdeling valt onder regiopolitie Brabant Zuid-Oost. Na een zestal bijeenkomsten zullen de deelnemers aan het eind van de cursus de beginselen van het schaken onder de knie hebben. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van de boekjes "Lekker Schaken" van Brunia en Van Wijgerden. Iniatiefnemer, lesgever en collega van de deelnemers Martin van Driel van De Schaakridder en tevens lid van Dubbelschaak uit Boxtel is razend enthousiast en noemt het zelfs een landelijke primeur om in een politiebureau schaakles te geven. En om in politietermen te blijven "wordt vervolgd".

Voor info

Anthony van Driel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.