Houtje Hoofd Helder Open verhoogt prijzengeld

Stichting Houtje Hoofd Helder

Huub van Dongen (voorzitter)

+31 411 678 685

+31 6 53 95 53 65

www.houtjehoofdhelder.nl

De sponsorwerving van de Stichting Houtje Hoofd Helder begint succes af te werpen. Er zijn voldoende donateurs gevonden om het prijzengeld te verhogen. Bovendien zijn zowel voor de A- als B-groep ratingprijzen in natura ingevoerd. Mogelijk zit er nog meer in het vat als het aantal inschrijvingen oploopt.

Ook voor topspelers die overwegen mee te doen, heeft de Stichting Houtje Hoofd Helder goed nieuws. Met medewerking van leden van de Boxtelse schaakvereniging Dubbelschaak ’97 en Grand Café Rembrandt, het vaste speellokaal van Dubbelschaak, kunnen een beperkt aantal topspelers aan het Houtje Hoofd Helder Open gratis overnachten en alle maaltijden gebruiken. Voor andere ‘condities’ kunnen IGM’s en IM’s contact opnemen met ongetekende.

Het Houtje Hoofd Helder Open begint op 27 juni en wordt parallel aan het NK gespeeld in vakcollege SintLucas in Boxtel. Het toernooi in aangemeld bij de FIDE. Alle informatie staat op www.houtjehoofdhelder.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.