Erik van den Doel winnaar 35ste IJsseltoernooi van Krimpen

Proficiat Erik

Het 35e IJsseltoernooi leek begin van de week geen succes te worden gezien het geringe aantal aanmeldingen. De tendens dat deelnemers het aanmelden steeds dichter naar het laatste moment verschuiven bleek ook nu weer bevestigd te wordeen. Dank zij veel last-minute boekingen konden toch ruim 100 deelnemers een mooie schaakdag in De Tuyter beleven. Geheel afwijkend van de normale gang van zaken bij voorgaande IJsseltoernooien had het 35e toernooi met name in de zeskamp een wat moeizame start. Ondanks enkele verkeersongelukken waardoor deelnemers te laat arriveerden en het voor een zeskamp wat lastige aantal inschrijvingen van 37 deelnemers lukte het toch om, zij het met enige vertraging iedereen op een goede plaats achter het bord te krijgen. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.