ronde 2

Inmiddels hebben we een tweede nadeel ontdekt van internet dat alleen op het balkon werkt. Dat is niet alleen onhandig als het donker wordt, maar ook als de batterij leeg is. Het snoer haalt het namelijk niet van het balkon naar het stopcontact. Ook wordt het internet in de avond heel langzaam. Er zitten nog 4 landenteams in ons hotel, namelijk Duitsland, Litouwen, Cyprus en Armenie. De Duitsers en de Armenen zijn trouwens makkelijk te herkennen: ze hebben bijna allemaal steeds een shirt aan met de naam van hun land er op. Maar na de partij komen ze allemaal terug om te internetten, dus dan werkt het niet goed meer. Ik weet dus niet of ik elke dag kan bloggen.

We hadden gister nog wel goed nieuws. Als de groep van 15 in een ronde minstens 11 punten haalt krijgen ze ijs van de coaches. Als we er hooguit 4 halen moeten we de coaches trakteren. Maar we haalden er precies 11! Ook per coach is er zo’n deal. Als we per drietal minstens 2.5 punt halen krijgen we ijs van die coach, als we niet meer dan een half halen moeten we de coach trakteren. Ik zit samen met Robin en Lucie bij Ted, en Robin en ik wonnen, en Lucie speelde remise, dus we krijgen ook nog ijs van Ted! Papa vindt de deal trouwens niet eerlijk. Als we te weinig halen moeten de ouders betalen, dus vindt hij dat ze ook het ijs moeten krijgen als we het wel halen.Maar dan hoeven we ons best niet te doen, dus dat gaat mooi niet gebeuren.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.