KNSB competitie Het Kasteel – Messemaker 1847

Debuterende jeugd goed van start in Messemakers Vlaggenschip, maar….

De mooie speellocatie van Het Kasteel

Henk-Jan begon het eerste seizoen in het Vlaggenschip met een fraaie overwinning. Wouter had er wat meer moeite mee om zijn eerste halfje binnen te halen, maar in de slotfase van de partij, met 2 pionnen achter, was het mogelijk om eeuwig schaak te houden. Zijn tegenstander bood remise aan, wat in overleg met de teamcaptain werd aanvaard. Super invaller Peter Scheeren maakte er een mooie pot van, met het gewenste resultaat. Ed Roering en Erich Karstan sprokkelden er samen één punt bij en het eerste verlies was een feit. Met nog 8 ronden te gaan blijf ik ondergetekende optimistisch…. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.