Vernieuwd KC1 slaat hard toe

Vriend en vijand weten het. KC haalt zijn spelers uit alle hoeken en gaten. Geheime wapens uit de omgeving van Raalte, Houten en Polen mochten nog even warmlopen. Maar de rest mag er ook zijn. We halen zeer talentvolle studenten op uit Leiden en Amsterdam. Dan dalen we af naar het verre Terneuzen en tot slot laten we een heuse Chinese GM en Marokkaanse AM opdraven als invaller. We schamen ons nergens meer voor bij KC these days.

Alle gekheid op een stokje. KC doet gewoon aan eigen kweek en netwerken. En de rest heet globalisering. De geheime wapens zijn spelers uit de regio die toevalligerwijs even (of minder even) elders wonen. De nieuwe jongens komen uit ons netwerk en de exotische invallers zijn gewoon Kennemerboys. Ronselpruttelaars dus even dimmen graag. En het werkt, de sfeer zat er meteen goed in en het toch fatsoenlijke Paul Keres (gemiddelde rating 2200) werd met een keiharde en niet geflatteerde 8-2 het bos in gestuurd.

Andre Vlug had voor de tijdelijke locatie gezorgd, een heuse voetbal/softbal kantine. Niet ieders keus uiteraard, maar ik ben blij dat Andre door het agendagebroddel van het Denksportcentrum toch de lastige klus heeft geklaard om op korte termijn voor 4 teams op zaterdag een accommodatie te vinden. De kleine ongemakken nemen we op de koop toe en we hopen dat onze vrienden van het Denksportcentrum volgend keer beter opletten.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.