ronde 7: een moldavisch poppetje

Na de voorbereiding gingen Lucie en ik weer zwemmen in het zwembad. Het was wel weer koud maar dat losten we nu op door er in 1 keer in te springen. We doken naar schelpen op de bodem, en daarbij zagen we ook een drinkglas op de bodem van het zwembad. Er zat een barst in, maar het was gelukkig verder wel heel. Ook zagen we een man met een tatoeage als een t-shirt.

Bij de lunch deed Catheleijne zout en peper op een ijsje maar dat mocht niet van Merijn, die het afpakte en weggooide. Toen ik een ijsje wou nemen roken we een enorme vislucht waardoor het ijsje niet meer zo lekker smaakte. Het bleek een van de Nederlandse spelers te zijn die vis had gegeten. Later hoorden we waarom de lucht zo erg was: hij ging nu maar een tandenborstel kopen want die had hij niet meegenomen!

Na de lunch ging ik weer een spel doen met papa. Dit keer speelden we Zeus en Hera. Ik won weer, dus dat was een goed voorteken voor mijn partij. ik had een hele gunstige indeling, namelijk tegen Galina Lesnic. Dat was de bibliothecaresse waar Anna Maja in de tweede ronde tegen had gespeeld. Die partij was niet makkelijk maar ze had wel een leuk moldavisch poppetje van haar gekregen! Ze zag er dit keer minder oud uit dan 35, maar nog steeds veel ouder dan 12. Het leek er op dat ze dit keer geen poppetje bij zich had maar vlak voor de partij kreeg ik er toch 1!Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.