KC1 sloopt calder2 vakkundig

Met opnieuw de magische Chinese GM en de niet minder kleurrijke Marokkaanse AM in de gelederen wist KC1 ook zijn tweede wedstrijd in een 8-2 overwinning te laten eindigen . En wederom kunnen we niet zeggen dat het onverdiend was.

Christov had vooruit gespeeld tegen Lars Vereggen en mocht na een paar onnauwkeurigheden blij zijn met remise. Op de dag zelf ging het evenwel als een zonnetje.

Zoals gewoonlijk was de AM weer het eerst klaar. En wederom speelde hij alles a tempo en dweilde hij zijn tegenstander casual op. Zijn enthousiasme kende geen grenzen want zelfs toen zijn tegenstander door zijn vlag was gegaan in verloren stelling en had opgegeven, vroeg hij of hij niet toch mocht doorspelen. Jeugdig, maar niet per se netjes. Het werd met een glimlach begroet gelukkig.

Ook Robnaldo was snel klaar. Ik begon me net zorgen te maken omdat zwart een kansrijke minoriteitsaanval had, maar de man lette niet goed op en Rob deelde de mokerslag Txe6 uit, waarna ze snel in het doosje konden. Dek had toen al een theoretische remise gedaan, waardoor de tussenstand 3-1 was.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.