Utrecht – HSG

Tegen HSG is het altijd lastig, ik kan me nog dikke, 8-2-achtige nederlagen in de competitie herinneren en in de beker hebben we al lang niet meer gewonnen. Vandaag werd het dus tijd om dit recht te zetten. Gezien het wegvallen van de sponsor bij HSG was dit op papier zeker mogelijk.

De wedstrijd begon al in de trein, die ik net gehaald had. In het verre Brabant trof ik Martijn aan in de trein. Op het traject Eindhoven-Utrecht zat deze stampvol. Dat hadden we al eens eerder meegemaakt toen ook de huishoudbeurs in Utrecht gehouden werd. Ditmaal lag het wellicht aan het CDA-congres? Vanaf Den Bosch zaten er 2 jongeren in een coupé plat Limburgs te praten en er was bijna niemand die dat aan kon horen dus wisten we toch nog een plaatsje te bemachtigen. Martijn was zijn befaamde broodtrommel vergeten en moest dus de halve AH to go leegkopen om aan zijn aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voedingsvezels te komen.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.