Assen 1 dendert door

Op zaterdag 26 november vond de derde ronde van de KNSB-competitie plaats. Assen 1 mocht het in deze ronde opnemen tegen Schaakwoude, de ploeg die vorig seizoen in een spannende wedstrijd met 5 – 3 werd verslagen. Nu speelden we thuis, vorig seizoen uit, en we waren de competitie prima gestart met twee ruime overwinningen. Dat gaf sommigen toch wel hoop op een mooie KNSB-middag.

Na 2 uur spelen begon zich wat af te tekenen op de borden. Sjoerd stond al zo goed als gewonnen en ook Renze, Pieter en Martin hadden prima stellingen. Paul stond er daarentegen wat minder florissant voor, maar er was nog niets verloren.

Sjoerd mocht inderdaad als eerste een punt laten aantekenen. Hij had op bord 8 zijn tegenstander Siebren Westra al na 10 zetten in de tang:Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.