Taaie maar spannende wedstrijd

Voordat de wedstrijd begon werd er een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Robert Verkruissen. Toch wel indrukwekkend als een zaal vol mensen iemand op deze manier eert.

Als je na vier ronden met even zovele overwinningen aan kop staat in de poule, hoop je dat de tegenstander daar wel van onder de indruk is. Maar je kunt ook de strijd ingaan met het idee dat je niets te verliezen hebt, en dat wij als koploper dat dan maar moeten bewijzen. Een juiste instelling zoals op 7 januari bleek in onze wedstrijd tegen Voorschoten. Zoals al gememoreerd was het al vlot duidelijk dat het een moeilijke middag zou worden. Martin kwam later op het appél omdat iemand zo vriendelijk was geweest zijn auto te verplaatsen zonder dat daar om gevraagd was. En daar kom je dan de volgende ochtend achter, helaas zonder afzender. Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.