Foto / filmverslag Tata Chess 2012

Het is druk tijdens het commentaar in het paviljoen door Ivan Sokolov!

Wijk aan Zee * woensdag 25 januari 2012

Deze dag had ik tijd (snelle remise) om in het paviljoen wat sfeerplaatjes te maken van het commentaar door Ivan Sokolov, daarnaast heb ik filmpjes gemaakt van de tiende ronde grootmeestergroepen A, B en C. In het menu hierboven zijn ook directe links van de verschillende onderwerpen!

Wijk aan Zee * dinsdag 24 januari 2012

Dinsdag had ik (Ab dus) een dag schaakvrij wegens het afwezig zijn van mijn tegenstander in de tienkamp. Geen reden om thuis te blijven, maar een mooie gelegenheid om foto’s te maken, nu van de dames die aan het toernooi deelnemen van zowel de grootmeestergroepen als de verschillende tienkampen. Ook "CafĂ© De Zon" werd niet overgeslagen. Ook foto’s van de tienkampers, met hoofdzakelijk RSB-leden en natuurlijk de 13 leden van mijn kluppie Messemaker 1847. Sfeerplaatjes van de grootmeesters ontbreken ook nu niet. Naast de foto’s was er zelfs nog tijd voor een filmpje. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.