Impressie laatste ronde

Winnaars A, B en C. V.l.n.r.: Levon Aronian, Pentala Harikrishna en Maxim Turov (foto’s Ab Scheel)

Wijk aan Zee * zondag 29 januari 2012

Het mooiste toernooi ter wereld zit er weer op, de winnaars van de grootmeestergroepen en de tienkampers zijn bekend. Dit alles kan niet draaien zonder die vele medewerkers die ieder jaar weer zorgen dat het vlekkeloos verloopt. Daarom vandaag een fotoimpressie van de arbiters van de tienkampers onder de bezielende leiding van Aart Strik. De foto’s van de afsluitende prijsuitreiking ceremonie met de traditionele "SNERT"maaltijd mag natuurlijk niet ontbreken. De filmpjes van de prijsuitreiking en het dankwoord van Levon Aronian winnaar Tata Steel Chess 2012 zijn in verkorte versie te zien! Veel plezier met dit naslagwerk. Less meer…..url]

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.