Benauwd gelijkspel tegen nummer laatst (3E)

Het was weer eens een middag dat het niet liep bij ons, dachten we na de soepele overwinning in de vorige ronde dat we de winstweg in geslagen waren. Zo stroef ging het tegen de nummer laatst in de competitie de Uil deze middag. Teken aan de wand was dat onze man in vorm Hans vrij kansloos werd weggezet in een toreneindspel. Gelukkig scoorde invaller Carel daarna wel de gelijkmaker, waarom speelt deze man eigenlijk in het vierde? Van het begin tot eind leverde hij weer een strakke partij af met wederom een verdiend punt. Helaas begon toen het tranendal en leek het erop of er zich een dikke nederlaag zou aandienen. Eduard stond slecht en Robin kwam in een verloren toreneindspel terecht dat hij dan ook geruisloos verloor.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.