Agnetha

Binnen drie maanden hebben we in Veendam drie toernooien georganiseerd. Het begon in december met het jaarlijkse jeugdtoernooi en eindigde in februari met het ook al jaarlijkse SC Veendam toernooi. Het jeugdtoernooi draagt de naam van Winkler Prins, ja wel, die van de Encyclopedie. Hij is de beroemdste Veendammer uit de geschiedenis. En om u even helemaal op de hoogte te brengen: de bekendste Veendammer in het huidige tijdsgewricht is Henk Grol, de judokampioen. De scholengemeenschap Winkler Prins treedt als sponsor op voor het jeugdtoernooi en dan is het logisch dat wij daar wat voor terug doen. Ons ‘gewone’ toernooi heeft op dit moment geen sponsornaam. Ik zeg bewust ‘gewone’ omdat ik niet weet hoe het treffend te duiden. Volwassenen toernooi past niet, want er zijn ook jeugdigen welkom. En senioren toernooi past ook niet . In mijn jeugd waren volwassenen senioren en senioren bejaarden. Van bejaarden mag nauwelijks nog gesproken worden, tenzij men echt niet meer voor of achteruit kan zonder hulpmiddelen en minstens tachtig is. lees verder

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.