Contractbesprekingen

Het is vroeg in de morgen als Rien Bos wordt opgebeld door de voor die dag voorziene wedstrijdleider Paul Peters. De mededeling is simpel: ik ben ziek en kan dus niet komen. Rien, die nog half in coma ligt, moet het eerst eens tot zich laten doordringen wat de consequenties zijn van wat de beste man hem nu net verteld heeft. Waar ben ik: in bed, o.k. Het is zaterdag, hmmm dus een vrije dag. Oh nee: vandaag is er KNSB-competitie met die lui van Accres. Gaaaaaaahaaaaaaaap. Lastige mensen allemaal, die schakers… Wat moet ik nu doen, beschuitje, koffie, bordje Brinta, wassen of aankleden in welke volgorde dan ook. Aaah, telefoon. Het is ome Koos Stolk: de WL (vaktaal voor wedstrijdleider) is ziek en komt dus niet. Ja ja, daar was ik ook al van de op de hoogte gebracht. Maar we hebben geen vervanger zegt Koos. Nou, dat is dan mooi, want die jongens kunnen best wel eens handig zijn in lastige situaties. Het zij zo, en nu koffie, of was het nu eerst Brinta…

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.