Twee uitersten

Zaterdag 31 maart stond de 8e ronde van de KNSB-competitie op het programma. Het uitgangspunt voor teams 1 en 2 was hetzelfde: beiden moesten tegen de nummer laatst, en winst zou handhaving betekenen. Daar waar team 2 de opdracht goed begrepen had – een klinkende 6½-1½ overwinning op De Uil uit Hillegon was het resultaat – faalde team 1 volledig met een 2½-7½ nederlaag tegen HMC Calder 2 tot gevolg. Alleen winstpartijen voor de Joosten en een halfje voor Oscar. Was het een collectieve off-day? Was de opstelling wel zo geslaagd? Gelukkig is er nog geen man overboord, maar dan zou het wel fijn zijn wanneer onze buren van Zuid de laatste ronde gewoon tenminste gelijkspelen tegen nummer 9 Eindhoven. Team 1 moet namelijk uit in Sluiskil tegen het sterke HWP Sas van Gent aantreden … een prachtkans om de nare nasmaak van vandaag weg te spoelen. Website Ivoren Toren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.