Complete offday van RSR 1 tegen hekkensluiter HMC Calder 2

Twee ronden geleden zag het er nog zo rooskleurig uit voor RSR 1. De derde plaats leek zo mooi in zicht. Zeker aangezien de eerstvolgende wedstrijden tegen SV Wageningen (winnen we altijd wel van) en HMC Calder 2 (hekkensluiter) zijn. Maar na de blamage tegen HMC Calder 2 op 31 maart 2012 (en de eerder vorige nipte nederlaag tegen Wageningen) is handhaving in de 1e klasse nog steeds niet veiliggesteld.

Invaller Floris koos ervoor om i.p.v. voor de wedstrijd de training van Oscar volgen, zowel tijdens de partij als in de analyse privéles te krijgen van zijn jonge tegenstander. Hopelijk zal dat voor hem vele punten opleveren in de Champions League. 0-1

Wim besloot in een stelling zonder d-pionnen ruimte te pakken in het centrum door een pion op e5 te plaatsen. Wat er daarna misgegaan is bij Wim is me ontgaan, maar de tegenstander werd ineens gefeliciteerd door teamgenoten. Het enige wat ik nog zag is dat de tegenstander ingeslagen heeft op g2. 0-2

Oscar was hard bezig om mogelijk zijn meest spectaculaire overwinning te boeken. Hij zag zijn kans schoon om een paard, loper en toren te offeren om de koning van zijn tegenstander bloot te leggen. Maar na een miscalculatie moest Oscar helaas genoegen nemen met eeuwig schaak. Naar eigen zeggen was het wel helemaal uit geweest als hij iets nauwkeuriger had gespeeld. Wie weet zien we deze partij nog wel terug in het fragment van de week of in de schakelaar. ½-2½

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.