Jordan Ivanov wint 5e OGD Prinsenstad-toernooi

Het vijfde OGD Prinsenstad-toernooi is verrassend gewonnen door IM Jordan Ivanov. Hij bleef een vijftal grootmeesters een vol punt voor. De tweede plaats wordt gedeeld door de grootmeesters Ulf Andersson, Erik van den Doel en Stewart Haslinger.

In de B-groep ging de winst met 5½ uit 6 naar Bas van der Berg. De C-groep is met 5 uit 6 gewonnen door het drietal David Jongste, Joris Geene en Maurice Westerhuis.

Met zo’n 160 deelnemers was het toernooi sowieso al geslaagd, en de speelomstandigheden en de sfeer werden door organisatie en deelnemers ook zeer op prijs gesteld. Kijk voor veel meer informatie (o.a. verslagen, partijen, foto’s en eindstanden) op de website van het toernooi www.delftseschaaksite.nl/toernooi/weekendtoernooi/

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.