RSR 1 handhaaft zich ondanks nederlaag tegen HWP Sas van Gent (1A)

Voor de laatste ronde stond RSR 1 twee matchpunten en 4½ bordpunten voor op degradatieconcurrent Eindhoven. Op 21 april mocht Eindhoven in de laatste ronde het opnemen tegen het sterke Charlois Europoort (al bleken ze een verzwakt team te hebben opgesteld) en wij in Sluiskil tegen het sterke HWP Sas van Gent (ineens doet GM Motwani tegen ons mee). Omdat ik niet geloofde in een 8-2 overwinning (of hoger) voor Eindhoven, gaf ik mijn mannen vooraf de opdracht om minimaal drie bordpunten af te snoepen van Sas van Gent. Deze opdracht hebben ze zonder problemen vervuld, sterker nog met wat meer geluk hadden we ook een matchpunt aan de wedstrijd kunnen overhouden.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.