Sint Maartens College en Gymnasium Apeldoorn winnen het Slim.nl NK

De finale van het Slim.nl NK Schoolschaken 2012 Voortgezet Onderwijs vond plaats op 25 mei in Science Center NEMO in Amsterdam. Nemo is als locatie gekozen omdat het net als hoofdsponsor Slim.nl en de Koninklijke Nederlandse Schaakbond de ontwikkeling van kinderen belangrijk vindt. De winnaar van de categorie Algemeen is Sint Maartens College uit Voorburg. De titel voor de categorie Eerste twee leerjaren ging naar Gymnasium Apeldoorn. In totaal deden 10 teams uit het Voortgezet Onderwijs mee.

Zes scholen streden om de titel in de categorie Algemeen en vier om de titel in de categorie Eerste twee leerjaren. Deze teams hadden zich via voorrondes geplaatst. Alle partijen werden via PlayChess op internet gespeeld.Lees verder…

Foto’s: klik hier op overzichtsfoto.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.