Bondsraad in teken aanmelding leden en subsidiegelden

Op zaterdag 16 juni werd de voorjaarsvergadering van de Bondsraad gehouden. Naast het jaarverslag en de jaarrekening stonden belangrijke onderwerpen als het aanmelden van leden en scenario’s voor de NOC*NSF-subsidie op de agenda.

Allereerst werden enkele wijzigingen in het bestuur bekrachtigd. Jan Stomphorst werd herbenoemd als bestuurslid Topschaak & Evenementen. Nieuw in het bestuur werd benoemd Dharma Tjiam. Hij zal zich bezighouden met Jeugdschaak & Talentontwikkeling. Tegelijkertijd werd bekend gemaakt dat de heer Schinkelshoek vanwege drukke werkzaamheden zijn bestuursfunctie heeft neergelegd. Een andere benoeming betrof het toetreden van de heer Okkes als lid van de geschillencommissie.

Zowel het jaarverslag als de jaarrekening over het jaar 2011 werden goedgekeurd. In het jaarverslag was veel aandacht voor het ledenaantal en initiatieven om dat aantal te laten groeien.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.