Sushi op het bord bij schaakevenement met Polen

Meer dan dertig deelnemers, van wie ongeveer de helft Polen, genoten op zondagmiddag van een leuk schaaktoernooi en een sushi-workshop in het Nationaal Schaakgebouw in Den Haag.

Het rapidtoernooi werd een prooi voor John Pouwels uit Zoetermeer met een 100% score. Beste Poolse speler was Jan Eberle, gevolgd door Daniel Szczyrba. Het was erg leuk om te zien dat de Poolse en Nederlandse schakers op het schaakbord sportief slag leverden, terwijl partners en vrienden zich vermaakten bij de sushi-workshop onder leiding van amateur-chef Martin Piller.

Een leuke verrassing was de extra prijs die de Haagse Schaakbond in de persoon van voorzitter Ruurd Kunnen beschikbaar stelde voor de beste Poolse speler: een jaar gratis lidmaatschap van een schaakclub naar keuze. Een evenement om te herhalen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.