Open Nederlands Kampioenschap 2012

Theothorne 9 dagen het walhalla van bijna 400 schakers!

Dieren, dinsdag 24 juli 2012

Van Messemaker 1847 (mijn kluppie) spelen mee in het Open NK: Peter Ypma en Henk Jan Evengroen. In reservegroep A: Jan Evengroen en Kees Brinkers, en reservegroep B: Bernard Evengroen. Van de Rotterdamse Schaakbond spelen er vele mee, waaronder Simon en Ruud van der Beek, Mark Beijen, Remko Moerkerken, Rob Hoogland, Robin Lecomte, Tjerk Tinga, Fer Mesman, Marijn den Hartog, Wang Yang, Wouter, Maarten en Martijn Vroegindeweij, Jan Sluiter, Hans van Woudenberg, Henk Barends, Peter de Weerd en Marten Evengroen. Misschien ben ik er een paar vergeten, maar dan hoor ik het graag! Tijdens de eerste ronde maakte ik foto’s van alle groepen en een paar korte filmpjes, waarvan een met schakende familieleden! Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.