Samengaan schaakclubs afgerond

Schaakclub De Giessen en Linge klaar voor mooi seizoen

Het samengaan van Gorcumse Schaakclub en Schaakvereniging De Regiohakkers met Schaakclub De Giessen is afgerond. Nadat in mei dit jaar hierover een besluit werd genomen is afgelopen zomer veel werk verzet om dit te verwezenlijken. De naam van Schaakclub De Giessen werd gewijzigd in Schaakclub De Giessen en Linge, gewijzigde statuten passeerden de notaris, de aangesloten leden zijn overgegaan, de website www.giessenlinge.nl werd gerealiseerd en het logo werd aangepast. Ondertussen is alles gereed om op dinsdag 4 september 2012 te starten met de wekelijkse clubavonden in Zalen- en partycentrum De Til in Giessenburg. Daarnaast zal Schaakclub De Giessen en Linge komend seizoen met één team, bestaande uit voornamelijk “ex-Regiohakkers”, deelnemen aan de landelijke competitie van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond en met drie teams deelnemen aan de regionale competitie van de Stichts-Gooise Schaakbond.

Door het samengaan van de clubs is Schaakclub De Giessen en Linge nog aantrekkelijker geworden voor iedereen die graag schaakt, ongeacht leeftijd of speelsterkte. De in totaal zestig leden zijn afkomstig uit onder meer Gorinchem, Giessenburg, Noordeloos, Hardinxveld-Giessendam, Schelluinen, Brandwijk, Goudriaan, Sleeuwijk, Groot-Ammers, Hoogblokland, Meerkerk, Leerdam en diverse andere plaatsen.

Schaakclub De Giessen en Linge ziet uit naar een mooi seizoen. Iedereen die zich graag bij de club aansluit, of vrijblijvend eens wil meespelen, is van harte welkom. Voor de jeugd zijn er lessen op dinsdagavond vanaf 19 uur. De senioren starten om 20 uur met de wekelijkse onderlinge competitie. Meer informatie over de club is beschikbaar via de website www.giessenlinge.nl of via de voorzitter (’s avonds, telefoon 0183-628402).

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.