Een lesje voor Botwinnik

Enkele dagen geleden ontvingen wij van de schaakvereniging Botwinnik de schaakbundel "Een lesje voor Botwinnik". Deze bundel bevat schaaklessen die door Jan Willem Duijzer zijn gemaakt voor leden van de vereniging.

Jan Willem’s lessen variĆ«ren van technische zaken tot allerlei psychologische tips. De bundel is in gedrukte vorm tegen kostprijs beschikbaar en zal als pdf op de site van Botwinnik (www.svbotwinnik.nl) worden gepubliceerd. Wie 5 Euro overmaakt op rekening 2554752 t.n.v. Schaakvereniging Botwinnik onder vermelding van "Schaakbundel" krijgt de bundel met originele schaaklessen thuisgestuurd. Bij twee of meer exemplaren 4 Euro per exemplaar.

Verder informatie kan worden ingewonnen bij Rina Westerduin, voorzitter van Schaakvereniging Botwinnik via

Persoonlijk moet ik zeggen dat het een heel fraaie bundel is met leerzame lessen. Er is veel tijd en energie in gestoken en het is duidelijk dat de auteur een groot liefhebber is van schaken. Een aanrader dus.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.