Overweldigende start vlaggenschip Messemaker 1847 (3C: Messemaker-LSG 7-1)

Het eerste team van Messemaker 1847 is in de KNSB-competitie overweldigend van start gegaan. Tegen LSG 4, weliswaar het op papier zwakste team van de klasse 3C, werd met maar liefst 7 – 1 gewonnen. Hiermee nestelde het vlaggenschip zich direct aan de top van het klassement. Messemaker 1847 begon aan de wedstrijd met twee invallers (Peter Scheeren en Erich Karstan) aan de bovenste borden, maar dat was bepaald geen verzwakking. Onze spelers kwamen aan de meeste borden duidelijk beter te staan en al vrij snel konden wij de eerste overwinningen noteren. Nog voor de eerste tijdcontrole waren de matchpunten al binnen. Daarna liep de score nog verder op tot 7 – 1. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.