CE2 wint het degradatieduel tegen Spijkenisse 2

CE2 heeft zijn 1e overwinning van het seizoen behaald tegen Spijkenisse 2. In strijd tegen degradatie een belangrijke overwinning. Jaap kon er helaas niet bij zijn, gelukkig konden wij Peter "lenen" uit het 3e team.

Als eerste was Robin klaar aan bord 5 tegen de sterke Ricardo Klepke. Net als in zijn 1e wedstrijd wederom herhaling van zetten, op zich een grappige prestatie. Ik ben benieuwd hoelang hij dit kan volhouden. Daarna 2 nederlagen op rij. Als eerste Jesus (7) tegen Daniel Zevenhuizen. Jesus kwam net uit de nacht, btje vermoeid en dan ook een opening die je niet prettig vind. Matthieu (2) liet zich verrassen door de sterke Wilmar Meijer. Zijn pluspion verdween en ook zijn loperpaar had niet de kracht.

Gelukkig wisten Ton aan bord 6 tegen Jeffrey Stoffers en John Leer aan het 1e bord tegen Ruud van der Beek nette overwinningen te boeken. Jeffrey offerde een stuk, maar dat was niet genoeg. Ton tikte het bekwaam uit. John speelde relaxed, kwam in het eindspel 2 pionnen voor in een dame+paard eindspel. De rest was techniek.

2,5-2,5 met nog Peter, Kresna en Sascha aan het spel.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.