RSR Ivoren Toren 1 verliest verre uitwedstrijd

Longa Vianen est. Een drama in drie bedrijven.

De weg is lang, zeker de terugweg na de teleurstellende 6-4 nederlaag tegen Vianen DVP van afgelopen zaterdag 6 oktober. Onze eerste uitwedstrijd van het seizoen begon aanvankelijk veelbelovend, op bord 1 kreeg FM Oscar na een uur een reglementair punt omdat zijn tegenstander FM Odendahl niet kwam opdagen (0-1). Maar spoedig werd het duidelijk dat het een moeilijke middag voor ons zou gaan worden, alleen Jos en Herbert waren met voordeel uit de opening gekomen. De eerste die de strijd moest staken was Stijn die op bord 9 een gesloten Spaans mishandelde, een wanhoopsoffer naar eeuwig schaak mocht niet meer baten (1-1). Spaan kon op bord 7 tegen een Nimzowitsch-verdediging de verleiding van een Grieks loperoffer niet weerstaan maar liep uiteindelijk toch achter de feiten aan (2-1).Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.