Geslaagde zaterdagtoernooien Schaakclub De Giessen en Linge

GIESSENBURG – Er was bijzonder veel belangstelling op zaterdag 20 oktober 2012 voor twee toernooien van Schaakclub De Giessen en Linge. In Zalen- en partycentrum De Til organiseerde de schaakclub uit Giessenburg voor de jeugd het Dennis Westerhout Herdenkingstoernooi, waaraan maar liefst 66 spelers meededen. Groepswinnaars bij dit toernooi waren Guido Wagenvoorde, Sebastiaan Janse, Cedric Kerkmeester, Sven van der Vliet, Maarten Blommestein, Heidi Rijken, Wayan Prins en Remy Zoeten.

Bij het open rapidkampioenschap voor senioren, goed voor 58 deelnemers (foto), gingen Piet Peelen, Tijmen Schakel en Steven de Wilde als groepswinnaars naar huis. Tijmen Schakel was daarmee in de tweede groep tevens de beste speler van de organiserende club. In de eerste groep was dat Jesper Nederlof met een vierde plaats, in de derde groep Bert van Hees met een tweede plaats. Twee deelnemers aan de toernooien presteerden het alle partijen te winnen. Bij de jeugd lukte dat Cedric Kerkmeester, bij de senioren Steven de Wilde.

Foto Robert Euser

Onder leiding van toernooidirecteur Jan Post verliep de dag gladjes. Alle uitslagen van de toernooien, en meer informatie over de clubavonden en activiteiten van Schaakclub De Giessen en Linge, zijn te vinden op de website.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.