BSG de mist in

Dit kunt u heel letterlijk nemen. De heenreis liet weinig van de omgeving zien, door een behoorlijk dichte mist die er over het Nederlandse landschap hing.

De wedstrijd begon hoopvol. Qua sterkte van de opgegeven spelers, zit er niet zo’n heel groot verschil tussen beide teams, alleen het ‘reservebankje’ van de Groninger combinatie is met o.a. Tiviakov, aardig indrukwekkend. Vorig jaar werden we bij binnenkomst verrast door het meespelen van ‘Tivi’, die verrassing bleef nu uit. Beide teams hadden wat geschoven in hun opstelling en lieten de Groningers hun grootmeesters, net als vorig seizoen, met wit spelen.

BSG werd op voorsprong gezet door Frank Erwich, die dit keer een toreneindspel beter behandelde dan zijn tegenstander Jorden van Foreest, een bekende achternaam in de geschiedenis van BSG. We komen er in op de 27e zet, als zwart de mist in gaat.Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.