Louis Wulffers schaakvrijwilliger van het jaar 2012

De Hagenaar Louis Wulffers is uitgeroepen tot schaakvrijwilliger van het jaar 2012. Ieder jaar schrijft Schaakmagazine een wedstrijd uit, waarin vrijwilligers kunnen worden voorgedragen voor deze onderscheiding.

Louis Wulffers heeft jarenlang deel uitgemaakt van het bestuur van SV Haeghe Ooievaar. Zijn medebestuursleden droegen hem voor en schreven onder andere: "Wij dragen hem voor omdat hij van onschatbare waarde is voor de schaakvereniging. Hij is de man die stilletjes op de achtergrond alles in goede banen leidt, er altijd is en altijd bereid is tijd voor je vrij te maken om te helpen."

Haeghe Ooievaar ontstond in 2002 uit een fusie van Schaakhaeghe en De Ooievaar. Sindsdien heeft Louis Wulffers diverse functies in de club bekleed. Hij was secretaris tot september 2012. "Opeens ontdekte ik dat ik al 25 jaar secretaris van een schaakvereniging was. Ik moest maar eens wat anders gaan doen, bedacht ik." Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.