Dubbelschaak boekt grote overwinning op SMB

Tegen hekkensluiter SMB was vooraf al een grote overwinning te verwachten, gezien de gemiddelde ratings, 2033 voor de Dubbelschakers en 1869 voor SMB. Toch waren we gewaarschuwd, want vorig seizoen wisten ze ons nog op een gelijkspel te houden.

Uiteindelijk bleek de overwinning wat geflatteerd, want we hebben op sommige borden geluk gehad. En op één bord wel heel erg veel geluk… dat was de bizarre partij van Rob.

Rob is hard bezig een nieuwe Walhoofd titel binnen te halen. Zijn score van 4,5 uit 5 is super. De overwinningen waren echter bij tijd en wijle al enigszins dubieus binnengeharkt, maar dit weekend spande toch wel de kroon! Zie voor een analyse van de partij en de rest van het verslag de website van Dubbelschaak.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.