Punten laten liggen en het bos ingestuurd

Afgelopen zaterdag stond de kraker tegen SO Rotterdam op het programma. Wij stonden tweede en Rotterdam derde, dus was het een belangrijke wedstrijd. Vooraf was er een aantal problemen in het verkeer. De drie Belgen van Rotterdam zaten vast op de ring van Antwerpen, omdat er vlak voor hun een ongeluk was gebeurd. De wedstrijdleider vroeg ons dan ook om één uur later te beginnen en wij waren natuurlijk zo coulant om hiermee in te stemmen. Om de tijd te doden hebben we toen een paar teamfoto’s gemaakt. Onze Sjef kon van het uitstel profiteren. Hij had vertraging en kwam twintig minuten te laat aan, maar in een lege zaal! Toen om één uur – na de openingsspeeches – de klokken aangezet zouden worden, wilden aanvankelijk de wedstrijdleider en de teamleider van Rotterdam voor de klokken van het nog steeds afwezige Belgische trio daarmee wachten. Zo werkt het dus niet, eerst één uur afspreken en vervolgens opnieuw uitstellen… Nadat we Rotterdam daarop gewezen hadden, werden om één uur alsnog alle klokken aangezet. Een minuut of twintig later kwamen de drie spelers eindelijk opdagen en was de spanning op de andere borden inmiddels flink gestegen.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.