HSB competitie – 1e klasse A: RVC winterkampioen

Met het zicht op de feestdagen is precies de helft van de te spelen wedstrijden in de spannendste competitie van de Haagse Schaakbond gespeeld.

Er is één ploeg die er enigszins boven uitsteekt door bij winst een verschil van minstens twee bordpunten te maken. Op bezoek in het Nationale Schaakgebouw is RVC daar opnieuw in geslaagd, wint met 5 – 3 van het vierde van DD en doet daarmee goede zaken in het streven terug te keren naar de Promotieklasse. Martin Mellens van de bezoekers schrijft een verslag.

In Zoetermeer gaan Botwinnik 2 en DSC 6 de onderlinge strijd in met een gemiddelde van vier bordpunten per match in de eerste drie ronden en blijven in dat ritme: het wordt 4 – 4. Peter Heek van Botwinnik schrijft een verslag.

Vanwege deze 4e ronde staan de wedstrijden WSC 3 – HSV 1 en Rijswijk 2 – Botwinnik 3 in de eerste helft van januari op het programma.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.