Fotowedstrijd 75 jaar Tata Steel Chess

Wijk aan Zee, 8 januari 2013,

In verband met het 75-jarig bestaan van het Tata Steel Chess Tournament, dat komend weekend van start gaat, nodigt de organisatie alle amateurdeelnemers, bezoekers en andere belangstellenden uit om hun leukste, meest ontroerende of anderszins bijzondere foto uit de historie van het toernooi op te sturen.

De mooiste inzendingen worden met bronvermelding op de website (www.tatasteelchess.com) gepubliceerd.

Een jury zal uit alle inzendingen de winnende foto kiezen. De inzender van deze foto wordt uitgenodigd voor de slotmaaltijd op zondag 27 januari en een Meet en Greet met de winnaar van het 75e Tata Steel Chess Tournament.

Deelnemers aan deze prijsvraag kunnen hun foto (onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer) opsturen naar of naar de Facebook-pagina van het schaaktoernooi. Graag onder vermelding van het jaar waarin de foto is gemaakt en een beschrijving van de gebeurtenis op de foto.

De foto’s moeten door de inzender zijn gemaakt en vrij van rechten zijn. De organisatie behoudt zich het recht voor om de foto’s in publicaties over het toernooi op te nemen en aan media ter beschikking te stellen voor publicatiedoeleinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.