Tata Steel Chess 2013: verslagen, foto's en video's tot slot

Overzicht speelzaal zondag 27 januari om halftwaalf!

Het mooiste, sterk bezette toernooi van de wereld zit er weer op. Ik was vandaag wat eerder in de Moriaan en kon zo een foto nemen van de lege zaal, die iedere dag spic en span wordt ingericht door de vele medewerkers waaronder het team arbiters. Tijdens de traditionele snertmaaltijd was er de prijsuitreiking van de grootmeestergroepen. Magnus Carlsen won groep A, Arkadij Naiditsch groep B en Sabino Brunello groep C. De Johan van Hulst prijs werd gewonnen door Yifan Hou. In 2011, op de honderdste verjaardag van professor Van Hulst (vandaag 28 januari is hij 102 jaar geworden) werd de prijs ingesteld voor een jeugdtalent, met bijbehorend geldbedrag en bokaal. Dolf Vos kreeg voor zijn jarenlange werk een onderscheiding van de Koningin, uit handen van de burgemeester van Beverwijk. Dolf werd ridder in de orde van Oranje Nassau. Proficiat Dolf! Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.