RSB PJK 2013 foto's laatste speeldag

Panorama overzicht laatste ronde categorie E

Rotterdam, zaterdag 2 februari 2013

Zaterdag was de laatste speeldag van de RSB Persoonlijke Jeugd Kampioenschappen. Deze werden dit jaar voor het eerst gehouden in OSG Hugo de Groot, Nachtegaalplein 53 te Rotterdam. Een mooie locatie die belangeloos beschikbaar werd gesteld door Eric van ’t Zelfde, de enthousiaste directeur, waarvoor dank. De bar werd door Fariël Nabibaks (hoofd kantine) op vakkundige wijze beheerd. Marita Bhoelai (hoofd receptie) was voor velen een aanspreekpunt. Het kampioenschap stond onder de bezielende leiding van de RSB-commissie, bestaande uit Rick van der Pluim (toernooidirecteur), Jeffrey Stoffers (indelings- deskundige) en Daniël Zevenhuizen (verantwoordelijk voor de verslagen). Voorwaar een prachtig initiatief van deze jonge mensen, allen van Spijkenisse. Natuurlijk waren er nog vele jeugdbegeleiders aanwezig die alle categorieën in goede banen leidden. Bedankt voor jullie inzet, CHAPEAU. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.