Foto's derde ronde 73e Daniël Noteboomtoernooi 2013

Toernooidirecteur opent de derde ronde

Leiden, zaterdag 9 februari 2013

Vorig jaar was ik in dezelfde ronde aanwezig in Leiden om het Noteboomtoernooi te fotograferen, en nu dus weer. Aan het 73e Noteboom-toernooi dat vrijdag van start ging, doen zeven grootmeesters mee, Jan Smeets, Erik van den Doel, Ulf Andersson, Sergey Fedorchuk, Zaven Andriasian, Vyacheslav Ikonnikov en Igor Rausis. Daarnaast vijf internationeel meesters: oud-toernooiwinnaar Ali Bitalzadeh, Eelke Wiersma, Erik Hoeksema, Fred Slingerland en David Klein, die in januari in de C-groep van het Tata Steel Chess meespeelde. Dit jaar spelen Peter Ypma, Remco Hylkema en Arjan van der Leij, clubgenoten van mij, mee in de hoofdgroep. Wat mij weer opviel, er zijn veel deelnemers van de Rotterdamse Schaakbond aanwezig in Leiden. Lees meer…..

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.