Noteboom toernooi 2013

Afgelopen weekend heb ik voor de derde keer meegedaan aan het Noteboomtoernooi in Leiden. Sandra en mijn vader deden ook mee, net als Chris die ons met de auto naar het Holiday Inn hotel bracht. Daar kregen we meteen al de schrik van ons leven, want de eerste persoon die we daar zagen was Lars, en hij heeft de kwaliteiten om het beste hotel in het slechtste om te toveren! Maar hij zat denk ik in een andere vleugel van het hotel, want we hebben hem verder niet gehoord.

We gingen snel even uit eten, om ons daarna net op tijd aan te melden. De indeling was er toen al, en ze deelden hier nog op weerstand in ook, dus niet dat ellendige gejojo met de ratings van de tegenstanders. Fantastisch! Ook kon er, door al van te voren in te delen, op tijd worden begonnen, zelfs al een kwartier nadat de inschrijving volgens planning afgelopen was! Hopelijk letten andere toernooi-organisaties goed op hoe ze dat hier doen!

Lees verder op mijn blog.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.