Net een halfje tekort voor Dubbelschaak

Allereerst de felicitaties aan Paul Keres 2 voor het binnenhalen van het kampioenschap in klasse 3H. Wat een geweldig spannend seizoen is het geweest… Met een absolute climax op de laatste speelronde!

De eerste 3 ronden moesten de ratingfavorieten Paul Keres, ’t Pionneke en Dubbelschaak al tegen elkaar en hierin won ieder 1 partij. Daarna was het een strijd om de bordpunten want de 3 teams wonnen al hun volgende wedstrijden. Tot 2 ronden voor het einde leek het eigenlijk wel beslist. Paul Keres zou onbedreigd kampioen gaan worden, want hun voorsprong was al uitgelopen naar 5,5 bordpunt. Dat maak je toch niet meer goed in 2 wedstrijden??? Wel… het is toch bijna gebeurd!!!

Voor het volledige verslag inclusief partijfragmenten en analyses klik hier.

Ook is er een persbericht over deze wedstrijd verschenen. Deze is hier te vinden.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.