NK jeugd – 6e ronde: Gieben en Kevlishvilli doen goede zaken!

Stijn Gieben wint een spektakelpartij en Robby Kevlishvilli houdt de ratinghoogste van zijn groep op remise, waarna beiden los staan van hun volgers.

foto Cissy Caljé-Ong

Van het kwartet koplopers in de B-jeugd is Stijn Gieben de enige die de volle winst pakt en bouwt daarmee een voorsprong van een half punt op twee volgers. Daar achter zijn er een vijftal met vier punten. Robby houdt Ankit Majhi op remise en houdt met 5½ punten een kloof van een vol punt op een kwartet volgers. Joris Geene bouwt eveneens een lastig te nemen vesting en scoort zijn derde remise in dit toernooi. De derde van de haagse delegatie die in de zesde ronde op bord 1 speelt is Fong Li Caljé, waarbij ze een boeiend gevecht aangaat met Lola van Dunnen. Ilse Geene verliest haar vierde partij in dit toernooi, maar gaat in de toekomst ongetwijfeld de vruchten plukken van de in Sneek geleverde inspanningen.

Verrichtingen en commentaar HSB-leden

Dagverslagen | Foto’s dag 6 Cissy Caljé-Ong

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.