NK Jeugd – 7e ronde: Gieben en Kevlishvilli continueren voorsprong!

Stijn Gieben en Robby Kevlishvilli controleren hun partij en behouden hun voorsprong op de volgers in hun groepen.

foto Cissy Caljé-Ong

Stijn Gieben treft voor de tweede achtereenvolgende ronde een tegenstander met een hogere rating en staat tegen het einde van de middag op 1½ uit 2 tegen dit kaliber tegenstanders. Robby scoort een degelijke overwinning tegen Max Warmerdam, terwijl Joris Geene zijn stelling op deze vrijdag niet overeind houdt tegen Tyro Bekedam. Fong Li Caljé herstelt zich van de verloren kraker tegen Lola van Dunnen en speelt remise tegen Lydia Dubbeldam. Ilse Geene boekt een knappe tweede overwinning en komt op 2½ punten.

Verrichtingen en commentaar HSB-leden
Dagverslagen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.