Open NK Rapid op 8 juni a.s.

ELBURG MAAKT ZICH OP VOOR SCHAAKFEEST

Het Open NK Rapid op 8 juni a.s. lijkt een regelrechte schaakhappening te gaan worden. Inmiddels hebben zich al 18 titelhouders gemeld voor de de strijd om de titel Open Nederlands Rapid kampioen. Het toernooi in Elburg geeft de schaaktoppers tevens de mogelijkheid om warm te draaien voor de komende zomertoernooien.

Ook in de groepen 2, 3 en 4 stromen de aanmeldingen binnen. Het totaal aantal deelnemers bedraagt inmiddels al meer dan 80! Het jaarlijkse toernooi in Elburg wordt geroemd om zijn gezelligheid en gemoedelijke sfeer.

De gezamenlijke gratis lunch draagt daar natuurlijk ook een steentje aan bij.

Aanmelden kan nog steeds, kijk op www.caissa-elburg.nl of stuur een mail naar .

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.