Rob Bertholee wint 6e Nederlands Kampioenschap Schafeltennis in Hilversum

Het 6e Nederlands Kampioenschap Schafeltennis in Hilversum is gewonnen door Rob Bertholee met 51 (van de 56) punten! Ook in voorgaande edities was hij de beste (eenmaal gedeeld eerste). Tweede werd Bram van den Berg (39 punten) en op de derde plaats eindigde een viertal: Robin Swinkels, Dicky de Jong, Martijn de Clerck en Maurice Swinkels met 34 punten. Omdat het verschil tussen de behaalde tafeltennis- en de behaalde schaakpunten bij Martijn het kleinst was, is hij uitgeroepen tot de op twee na beste Schafeltennisser van 2013.

De schaakprijs ging naar Robin en Maurice Swinkels (23 van de 28 punten) en de tafeltennisprijs naar Martijn van der Heide (26 van de 28). In beide categorieën stond Rob Bertholee ook bovenaan, maar per speler kon slechts één prijs worden bemachtigd.

Ties Schalij (zie foto) sleepte bij zijn debuut de jeugdprijs in de wacht met 32 punten.

Toegevoegd de einduitslag

schaaksite.nl/wp-content/uploads/datas/users/105/schafeluitslag_105.xlsx

1 Reactie

  1. Avatar
    wallie666 13 juni 2013

    Ik heb de volledige uitslag nog even toegevoegd, voor de geinteresseerden en voor ieder ander 😉

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.